top of page

Gezond 2017!


Een nieuw jaar, een nieuw begin, iedereen maakt een frisse start. De aandacht voor gezondheid, sporten en afvallen staat weer op scherp. Ook bij uw medewerkers waarschijnlijk. En laten we eerlijk zijn, een goede gezondheid is het belangrijkste waar we over kunnen beschikken, dus die aandacht is terecht. Maar als het ondanks al die aandacht nu eens een keertje misgaat? En je er helemaal niets aan kunt doen? Een ongelukje zit immers in een klein hoekje…

Als werkgever zorgt u natuurlijk ook in 2017 weer goed voor uw medewerkers. Helemaal wanneer een werknemer arbeidsongeschikt is geraakt. Maar lijkt het u ook een goed voornemen om in 2017 óók een beetje beter voor u zelf te zorgen? En een beetje meer te letten op de mogelijkheden schade te verhalen wanneer een medewerker arbeidsongeschikt is geraakt door toedoen van een ander?

De kosten die u maakt voor re-integratie èn alle netto componenten van het salaris van uw werknemer zijn verhaalbaar wanneer de arbeidsongeschiktheid van uw werknemer veroorzaakt is door een ander. Let er bij een ziekmelding dan ook goed op waardoor de arbeidsongeschiktheid is ontstaan: een verkeersongeval waar een ander schuldig is, letsel op het sportveld veroorzaakt buiten de regels van de sport, een medische misser bij een operatie of behandeling, of een éénzijdig ongeval waarbij een medewerker uitglijdt over een gladde vloer die net schoongemaakt is en waarvoor niet gewaarschuwd is, zijn allemaal voorbeelden waarbij u grote kans heeft dat u uw schade kunt verhalen op een derde partij.

Zorg in 2017 niet alleen goed voor uw medewerkers, maar zorg ook goed voor u zelf en laat geen geld liggen. Besteed meer aandacht aan de mogelijkheden van het loonregres. En omdat wij gespecialiseerd zijn in het loonregres, mag u ons uiteraard altijd bellen of ons mailen (024 - 67 58 100 / info@jurex.nl) om de mogelijkheden te bespreken.

Gezond nieuwjaar!


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
bottom of page