top of page

Loonregres_

Arbeidsongeschiktheid

 

Een werknemer kan door allerlei oorzaken arbeidsongeschikt raken. In sommige gevallen is deze arbeidsongeschiktheid te wijten aan een ander, denk bijvoorbeeld aan een verkeersongeval, een medische misser, een geweldsdelict of een nare hondenbeet. In deze gevallen is er vaak een derde partij aansprakelijk voor het verzuim van uw werknemer. Bij arbeidsongeschiktheid moet het salaris worden doorbetaald en worden er vaak kosten gemaakt voor re-integratie. Maar wanneer er een derde aansprakelijk is voor het verzuim, dan heeft de werkgever een verhaalsrecht, het zgn. loonregres. Niet alleen nieuwe dossiers komen voor regres in aanmerking: bestaande of afgesloten dossiers tot 5 jaar terug kunnen meestal nog worden verhaald.

[ Arbeidsongeschikt / Loonschade / Verhaalsrecht / No cure no pay / Regres ]

 

Verhalen van schade

 

Jurex Legal Services is gespecialiseerd in het verhalen van de schade die een werkgever lijdt wanneer een werknemer arbeidsongeschikt raakt door toedoen van een derde.

Wij beoordelen de aansprakelijkheid, berekenen de schade, stellen de juiste partij aansprakelijk en verhalen de schade. En dat doen we op no cure no pay basis: wanneer wij geen schade verhalen, dan kost het niets. In veel gevallen verhalen wij wel schade, zodat werkgevers flink kunnen besparen. Ons honorarium is 15% van het verhaalde schadebedrag, maar doordat wij beschikken over gedegen juridische kennis, is ook ons honorarium in veel gevallen (gedeeltelijk) verhaalbaar!

[ Werknemer raakt arbeidsongeschikt / Aansprakelijkheid / Gedegen juridische kennis ]

 

De volgende stap

 

Het verhalen van loonsomschade is specialistisch werk. Ga daarom niet zelf aan de slag, maar besteed het uit: het kost u niets en in veel gevallen levert het alleen maar op! Wij hebben niet veel informatie van u nodig om voor u te gaan besparen: alles wat wij graag willen weten kunt u op ons formulier invullen, de rest doen wij. Weet u niet zeker of uw dossier voor verhaal in aanmerking komt, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Heeft u meerdere verzuimgevallen binnen uw organisatie, dan komen wij graag bij u een regresscan doen om te beoordelen of er dossiers in aanmerking komen voor het verhalen van loonsomschade.

[ Loonsomschade / Specialistisch werk / Dossier / Regresscan / Besparen ]

 

bottom of page