Drijvende kracht mr. D.E. (Ernst) de Booij
 

[ Gepassioneerd jurist ]

 

Je kunt ergens recht op hebben, maar dat wil niet zeggen dat je het ook krijgt. En vergeet niet: een recht aan de ene kant, is een plicht aan de andere...
 

 

 Wie zijn we_

Het recht is complex en dynamisch en het aloude gezegde: 'een ieder behoort de wet te kennen' staat al jaren niet meer in verhouding tot de realiteit. Het is voor rechtzoekenden dan ook van groot belang de juiste deskundigheid in huis te halen op het moment dat er een juridisch probleem speelt. Door onze specialisatie in aansprakelijkheidsrecht en intellectueel eigendom kunnen wij zeer gericht van dienst zijn. Bovendien geloven wij er in dat het recht toegankelijk en betaalbaar moet zijn: wij werken dan ook tegen vriendelijke tarieven of op no cure no pay basis.

Jurex Legal Services is een jonge onderneming, maar met meer dan tien jaar ervaring in huis. Wij zijn gespecialiseerd in regres; voor zowel loonregres als schaderegres kunt u bij ons terecht. Ook voor andere delen van het aansprakelijkheidsrecht of voor vraagstukken op het gebied van intellectueel eigendom zijn wij u graag van dienst.

Tel: 024 - 67 58 100  

Jurex Legal Services B.V.

  • Facebook Clean
  • LinkedIn Clean
  • Twitter Clean

© 2016 Jurex Legal Services B.V.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks garandeert Jurex Legal Services B.V. niet dat de daarop verstrekte informatie te allen tijde compleet, actueel, en/of accuraat is. Niets uit deze site mag worden verveelvoudigd, overgedragen, gedistribueerd, gepubliceerd of opgeslagen zonder schriftelijke toestemming van Jurex Legal Services B.V. Het wijzigen van de inhoud is uitdrukkelijk niet toegestaan.